Logo

TRADÍCIÓ & MINÕSÉG

Vendégeink elégedettsége az elsõ

Hentes és Bistro. A békebeli talponállók hangulata modern köntösben, de szigorúan hagyományos ízekkel. Minden nap változatos, laktató menüvel várunk, melyet a napi legszebb húsokból, frissen készítünk. Házias ízek, férfias adagok.

A meglévõ alapanyagok mellett folyamatosan kutatunk új lehetõségek után, azokat bátran használjuk akár már jól bevált receptúrák esetében is teljesen új ízeket, harmóniát alkotva.

Talán „Ebben áll a nagy titok”. Hogy ne csak süssünk, de alkossunk is, hogy minden nap egy új kihívás legyen, hogy nem a munkánk, hanem hivatásunk a Vendéglátás.

A boltvezetõ édesapja méltán híres hentes mészáros volt, aki újragondolta a hentes ételek fogyasztását, a modern lehetõségekkel ötvözve. Az volt a cél, hogy mindenki otthonába eljusson többek között az oldalas, a csülök, a sült kolbász, és házhoz is vigyük a kész, megreformált hentes ételeket.

ONLINE ÉTELRENDELÉS

FILOZÓFIÁNK

Hiszünk abban, hogy a világ talán legnagyszerűbb alkotásai egyszerű ötletekbõl lettek nagy csodák. Nem törekszünk bonyolult, több komponensű ételkölteményekre, szemet kápráztató különlegességekre. Ezt akkor, amikor kevesebb, mint egy óra alatt több ember kiszolgálása a cél, nem is lehet. De lehet jól elkészített ételeket, szívvel-lélekkel készítve úgy „fölszolgálni”, hogy az tökéletes legyen.

Zoltán & Balázs

chef

VÉLEMÉNYEK

Vendégeink visszajelzései jelentik a garanciát
Kiss Szilárd

Már untam a sok hamburgert és gyrost, és szerencsére rátaláltam végre a hagyományos ízekre. Fantasztikusan finom, friss, és nagy adagok. Ajánlom!

Kiss Szilárd

Király Bernadett

Nagyon finomak a street box-ok, fel is szedtem pár kilót az utóbbi idõben, mert nem tudom kibírni, hogy ne tõlük rendeljek. Laktató ételek, házias ízek!

Király Bernadett

Weisz Miklós

Újlipótváros, sõt Budapest legjobb hentes boltja, és online ételszállítója. Csak ajánlani tudom, mindig tõlük rendelek! A helyszíni kiszolgálás is kiváló.

Weisz Miklós

MAGYAR KONYHA

MAGYAR KONYHA

Hagyományos, kuriózumnak számító magyaros házias ízekkel.

KIADÓS EBÉDEK

KIADÓS EBÉDEK

Nagy, “férfias” adagok, húsételek savanyúsággal és sült krumplival.

LAKTATÓ VACSORA

LAKTATÓ VACSORA

Tökéletes választás az esti étkezésekhez, tápanyagdús húsokkal.

FRISS ÉTELEK

FRISS ÉTELEK

A házhoz szállított ételeket mindig frissen, melegen készítjük.

NE HABOZZ TOVÁBB & ÉS LAKJ JÓL HAGYOMÁNYOS ÍZEKKEL

ÉTELEINK MEGTEKINTÉSE

Kedves Vendégeink! Az online rendelésünk a weboldalon egyelőre szünetel. Online megrendeléshez egyelőre használja a Netpincér vagy a Wolt rendszerét. Köszönjük! Bezárás