Logo
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A HentesBistro.hu portál üzemeltetõje:

HUSTOP Bt.

Székhely: 1137 Budapest, Visegrádi utca 12.

Adószám: 28473574-2-41

Cégjegyzékszám: 01 06 314942

Elérhetõség és ügyfélszolgálat:

E-mail: info@hentesbistro.hu

Telefonszám: +36 (31) 7811111

Cégünk a működéséhez szükséges több tevékenységét partner cégeken keresztül látja el, akik megfelelõ megállapodás létrejötte esetén eljárhatnak a cég ügyeiben, de kizárólag a megállapodásban lekorlátozott módon.

 

1. Általános tudnivalók

 

1.1. A jelen Általános Szerzõdési Feltétel (továbbiakban: ÁSZF) hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a Szolgáltatás igénybevételével történik. A megrendelés elektronikus úton megkötött szerzõdésnek minõsül, amelyre a Polgári Törvénykönyvrõl szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggõ szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozik. A HentesBistro.hu tájékoztatja a Felhasználókat, hogy jelen szolgáltatásra, illetve a Felek közötti szerzõdésre a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerzõdések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § rendelkezései nem vonatkoznak a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. §-a szerint, hiszen a megrendelt tételek romlandóak vagy minõségüket rövid ideig megõrzõ termékeknek számítanak, illetve olyan zárt csomagolású termék tekintetében sem, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követõ felbontása után nem küldhetõ vissza.

1.2. A Hentesbistro.hu-n keresztül történõ rendelés során háromoldalú elektronikus szerzõdés jön létre a Felhasználó (továbbiakban: Megrendelõ), a Hentesbistro.hu-t üzemeltetõ HUSTOP Bt. (továbbiakban: Üzemeltetõ) és a kiszállítást lebonyolító étterem (továbbiakban: Étterem), továbbiakban Felek között. A szerzõdés tárgya a Hentesbistro.hu-n keresztül Megrendelõ által leadott megrendelés.

1.3. Jelen ÁSZF irányadó akkor is, ha a HentesBistro.hu szolgáltatása más weboldalon keresztül érhetõ el

1.4. A HentesBistro.hu ételrendelõ weboldal online közvetítést biztosít a Megrendelõ és a weboldalon feltüntetett Éttermek között. Célunk, hogy minél több vendéglátót gyűjtsünk össze portálunkra, biztosítva ezzel a megrendelhetõ ételek és italok (továbbiakban: Termékek) széles választékát. Weblapunk segítségével el szeretnénk érni, hogy mindenki gyorsan, egyszerűen és költségkímélõ módon tudja lebonyolítani ételrendelését.

1.5. A HentesBistro.hu egy ingyenes Szolgáltatás biztosít megrendelõinek, a Termékek ugyanannyiba kerülnek, mintha azt telefonon vagy személyesen rendelné meg a Megrendelõ. Kivételt képez ez alól a HentesBistro.hu és az Éttermek között létrejövõ egyedi Termék akciók, hiszen ezen szolgáltatást csak a weboldalon keresztül megrendelve érhetõek el kedvezményes áron.

1.6. A weboldalon található tartalom, ajánlatok, a HentesBistro.hu szolgáltatásának jellege miatt állandóan változnak. A HentesBistro.hu kimondottan törekszik arra, hogy mindig aktuális tartalmat és ajánlatokat jelenítsen meg. Mivel az éttermi információk, termékkínálat, termékleírások és termékek árai az Éttermektõl származnak, ezért Szolgáltató ezek tartalmáért, aktualitásáért, elérhetõségéért és minõségéért felelõsséget nem vállal és kártérítésre nem kötelezhetõ.

1.7. A HentesBistro.hu és a Felhasználó között a szerzõdés a rendelés feladására vonatkozóan jön létre.

 

2. Regisztráció

 

2.1. A megrendelés leadása minden esetben regisztrációhoz kötött.

2.2. A Megrendelõ a rendeléshez szükséges adatait az Üzemeltetõvel és az Étteremmel a regisztráció során osztja meg. A regisztráció során csak valós és hiteles adatokat adhat meg, a Felek rendelkezésére bocsátott információkért kizárólag a Megrendelõ tartozik felelõsséggel.

2.3. A regisztráció során Felhasználóknak a következõ adatokat kötelezõ megadniuk:

Teljes név

E-mail cím

Jelszó

Telefonszám

Szállítási cím (település, utca, házszám)

2.4. A Felhasználó regisztrációjával kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja a HentesBistro.hu Adatvédelmi elveit és az ÁSZF-et.

 

3. Megrendelés menete

 

3.1. A rendelés feltétele, hogy a Megrendelõ rögzítse azt a címet, amelyre a rendelését kéri, valamint az, hogy a kiválasztott Étterem a megadott címre vállaljon házhozszállítást és a rendelés idõpontjában nyitva legyen.

3.2. A rendelés feladása során ki kell választani az Éttermet, az Éttermi kínálatból pedig ki kell választani a megrendelni kívánt Terméket, melynek ára feltüntetésre kerül a Termék mellett.

3.3. Kiválasztott Étterem adatlapján a Megrendelõ tájékoztatást kap a kiszállítás idejérõl, költségeirõl, az étterem akcióiról, nyitva tartásáról, fizetési módokról, illetve a minimum rendelés összegérõl. A minimum rendelés értékét minden esetben el kell érnie a megrendelés végösszegének.

3.4. A kiválasztott Termékeket a „Kosárba” gomb megnyomásával kerülnek a Megrendelõ virtuális kosarába.

A virtuális kosár a weboldal jobb oldalán helyezkedik el, amelyben ellenõrizheti a belerakott Termékeket, azoknak a mennyiségét és árát.

A virtuális kosár „Megrendelem” gombjára kattintva lehetõség van újra ellenõrizni a megrendelni kívánt Termékeket, itt van lehetõség különbözõ akciók és ajándékok kiválasztására, illetve kuponkódok megadására, megjegyzés írni az étterem számára. A Kosár tartalmát leellenõrizve ismét a „Megrendelem” gomb megnyomásával ellenõrizheti le/adhatja meg a Felhasználó személyes adatait, illetve itt van lehetõség kiválasztani a fizetési módot is.

A „Rendelés véglegesítése” gomb lenyomásával a HentesBistro.hu automatikusan eljuttatja a megrendelés információit az Éttermek felé. Az Étterem elkészíti az ételeket, és kiszállítja azokat. Az ételek kiszállítási ideje éttermenként különbözõ, ill. az éttermekrõl közölt információk között érhetõ el, jellemzõen 30-90 percen belül teljesítik a megrendelés kiszállítását.

3.5. A HentesBistro.hu, ahogyan továbbította a kiválasztott Étterem felé a megrendelést utána azonnal e-mailben visszaigazolást küld a megrendelés adatairól.

 

4. Fizetési lehetõségek, feltételek

 

4.1.Bankkártyás fizetés Paylike rendszerén keresztül. Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethet bankkártyával a Paylike rendszerén
keresztül.

Paylike
E-mail:hello@paylike.hu ,
Telefonszám:+45 78 75 51 61 ,
Cím:P. O. Pedersensvej 14, Aarhus, Dánia,
https://paylike.hu/.

A VitaHelp Kft semmilyen körülmények között nem fér hozzá a bankkártya, vagy a hitelkártya adataihoz, nem is kezeli azokat. Adatait a Paylike biztonságos rendszerén keresztül kezeli. Banki partner- Paylike – A banki szolgáltatásokat a Clearhaus A/S (FT-no. 22006) biztosítja, amely hitelesítve van a dán pénzügyi felügyelet által és a Mastercard és Visa Principal Member tagjának minősül.

A Paylike támogatja a 3-D Secure rendszert. A 3-D Secure szolgáltatás MasterCard-al és Visaval is használható. A 3-D Secure engedélyezésével kártya tranzakcióit biztonságosabbá teheti. A 3-D Secure egy protokoll, aminek célja az online kártya tranzakciók biztonságának növelése. A biztonsági szolgáltatás a Visa-nál “Verified by Visa”, a MasterCard-nál pedig a “MasterCard SecureCode” néven működik. Probléma esetén elsősorban velünk vegye fel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben!

4.2. A Megrendelõ a megrendelt tételeket az Étteremnek a rendelése során megjelölt fizetõeszközzel köteles kifizetni a megrendelés kézbesítése során.

 

5. Elállás

 

5.1. A Megrendelõ az általa megrendelt tételeket köteles az Étteremtõl átvenni, amennyiben a megrendelés az általa megrendelt módon került kézbesítésre, mivel a Felhasználót elállási jog nem illeti meg sem a HentesBistro.hu-val sem az Étteremmel szemben, tekintettel arra, hogy a szolgáltatás igénybevétele a „Rendelés véglegesítése” gomb lenyomásával azonnal megtörténik, valamint arra, hogy az romlandó vagy minõségüket rövid ideig megõrzõ termékeknek minõsülnek.

5.2. Megrendelés a rendelés véglegesítését követõ 5 percen belül mondható fel az info@HentesBistro.hu email címre küldött elektronikus levélben.

5.3. Amennyiben az Étterem nem a Megrendelõ által megrendelt módon kézbesíti a megrendelést, a Megrendelõ nem köteles azt átvenni, panasszal élhet.

 

6. Panaszkezelés

 

6.1. Az esetleges reklamációkat az info@HentesBistro.hu email címre várjuk. Ügyfélszolgálatunk a beérkezett panaszokat jellegüktõl függõen az illetékes kollégáknak, vagy az adott vendéglátónak továbbítja. Bár a problémák megoldásának ideje azok forrásától függ, a HentesBistro.hu csapata mégis törekszik rá, hogy minél hamarabb el tudja hárítani a kellemetlenséget. Az azonnali megoldást igénylõ problémát haladéktalanul megvizsgálja és lehetõség szerint azonnal orvosolja, minden más esetben pedig 5 munkanapon belül válaszol a felmerült panaszra.

6.2. Minden munkanapon 10 és 23 óra között diszpécser szolgálatot működtetünk, a leadott megrendelésekkel kapcsolatban az info@HentesBistro.hu email címre érkezõ panaszokat a diszpécsereink azonnal kezelik.

6.3. Amennyiben nem vagy elégedett az Ügyfélszolgálatunk által nyújtott panaszkezeléssel, úgy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz fordulhatsz jogorvoslatért, illetve a területileg illetékes Békéltetõ Testülethez fordulhatsz.

 

7. Személyes adatok kezelése

 

7.1. A Felhasználó személyes adatainak kezelésére vonatkozó részletes szabályokat az Adatvédelmi tájékoztató tartalmazza.

 

8. Akciók
8.1. A HentesBistro.hu Megrendelõi számára akciókat biztosít minden hónapban. Az épp aktuális akcióról a HentesBistro.hu oldalon, vagy a Facebook rajongói felületen kap tájékoztatást a megrendelõ.

8.2. Az oldalon feltűntetett havi akció csak online rendelés leadása esetén biztosított.

8.3. Az aktuális akciók a készlet erejéig elérhetõek!

 

Aktuális változat – 2018.08.27

Kedves Vendégeink! Az online rendelésünk a weboldalon egyelőre szünetel. Online megrendeléshez egyelőre használja a Netpincér vagy a Wolt rendszerét. Köszönjük! Bezárás