Logo

Sváby András is vendégünk volt…

Sváby András, a népszerű tévés műsorvezetõ nemrég egy nagyon szívszorító dolgot osztott meg saját Facebook oldalán.

Ez csütörtök reggel történt, és az egésznek szemtanúja volt. Elmondása szerint az egész nagyon szomorú volt. Annyit elárult, hogy az egész egy jól menõ hentesüzletben történt.

 

“A nénivel egyszerre érkeztünk a hentes bejáratához, rendezett hófehér haj, tiszta ruha. Mondom neki, hogy tessék elõremenni. “Csak nézelõdök” – mondja és õ akar engem elõre engedni. “Tessék menni” – kérem újra, majd kis hezitálás után elõremegy. Megnézegeti a tõkehúsokat, megdicséri az üzletet, hogy milyen tiszta. Kérdezi a hentest, mennyi a tojás. “A kisebb 42, a nagyobb 49” -mondja a hentes. “Lehet darabra is venni?”- kérdezi a néni. “Persze!” -jön a válasz. Kérek szépen egy darabot a 42 forintosból. – mondja halkan a néni. A hentes rezzenéstelen arccal betesz egy darab tojást egy nejlonzacskóba, átnyújtja és mondja: “Engedje meg, hogy meghívjam, erre a tojásra, tetszik tudni ez most az én marketing akcióm, tessék máskor is jönni. ” A néni megköszöni és kimegy.” – mesélte.

2017.aug 31. Reggel 9:00 Visegrádi u. 12. Hentes Bistro

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Kedves Vendégeink! Az online rendelésünk a weboldalon egyelőre szünetel. Online megrendeléshez egyelőre használja a Netpincér vagy a Wolt rendszerét. Köszönjük! Bezárás